Bilutstilling i Bekkjarvik 29/8 2013

Vi ble innleigd av Fylkesnes-bil som skulle frakte 37 biler fra Skjærsholmane til Bekkjarvik til salgsmesse
Vi greidde berre 19 biler om gangen så vi måtte gå to turer. Det er ingen ferjestø i Bekkjarvik så vi måtte kjøre bilene iland på slisker, slik vi gjorde i gamle dager. Det var en utfordring for det var jo nye biler, men det passet godt med høyden til kaien. Selveste ordføreren fikk oppdraget med  å kjøre en helt ny Mercedes i land. Masse folk som møtte opp i et nydelig vær. Samtidig var det treff for Princess-båter så det var et yrende liv i den flotte bygda. Underhaldning med flott musikk av Brazzooka på kaien, salg av mat og drikke ombord på ferjen. På hjemturen fikk vi prøve båten i god sjø innover Selbjørnsfjorden, men den gikk som en svane.  Ferjen var i sitt rette element med fullt dekk i biler.

 

                                                                Bilder fra helga i Bekkjarvik