M/F Skånevik tar en pause fra Sognefjorden

8. januar var siste turen for Skånevik i ruten Kaupanger-Frønningen. Etter nesten 9 mnd med rutetrafikk i Sogn, tar vi en pause .

Nå er det et årlig verkstedopphold som står for tur. En del til må gjøres både i maskin og på dekk. Ferjen har gjort jobben sin med glans den tiden vi gikk i turistrute. Den har fått kjørt seg godt med 14 timer pr dag. Ferjen har ikke hatt driftsstans, heldigvis, så det tyder på at den fortsatt er godt brukende til trafikk. I mai setter den kursen nordover til sognefjorden igjen og tar en ny sesong i turistruten  Kaupanger-Gudvangen

Sesongen ble avsluttet med en samling ombord i ferjen der alle involverte parter var invitert. Vi var ca 50 personer som fikk en flott opplevelse med god mat og Kjell Kjellen Bigset som underholdt oss. En stor takk til Arne Glenn Flåten (Vesterland Feriepark) og (Fjord2) som har gjort alt for at sesongen har gått så greit både for oss og turistene/folket på Frønningen

Lørdag gikk turen fra Frønningen til Bergen, og videre til Stord på søndag, så nå er M/F Skånevik kommet hjem igjen